Hoidon kulku


 • Yhteydenotto

  Yhteydenotossa kartoitamme hoitotarpeesi. Jos sinulla on röntgenkuvia ja lääkärinlausuntoja, on hyvä toimittaa ne meille, jotta pystymme tekemään tarkemman alustavan tarjouksen.

Nainen pyytää tarjouksen hammashoidosta Unkarissa puhelimessa
Hammaslääkäri katsoo panoraamasöntgen kuvaa, tietokoneen ruudulla.
 • Alustava tarjous hammashoidosta

  Klinikkamme hammaslääkärit Budapestissa laativat saamiensa tietojen perusteella alustavan hoitosuunnitelman ja hinta-arvion, jotka saat meiltä yleensä jo seuraavana työpäivänä sähköpostitse.

 • Matkan järjestely, lento- ja hotellivaraus

  Kun alustava tarjous on hyväksytty, alamme suunnitella matkaasi hoitotoimenpiteiden perusteella. Avustamme sinua lentolipun varauksessa ja varaamme sinulle ja mahdolliselle saattajalle majoituksen sopimushotellistamme (hinnat alk. 1hh/54 euroa, 2hh/59 euroa). Halutessasi voit tietysti majoittua myös omatoimisesti itse valitsemassasi hotellissa tai majapaikassa.

  Saat meiltä hyvissä ajoin ennen matkaa vahvistuksen hotellivarauksestasi, lentokenttäkyydistäsi sekä ajanvarauksista hammaslääkärin konsultaatioihin sekä muut tarvittavat tiedot infopaketissa.

Kalenteriin merkatut matkapäivät.
Implanttimatkojen kuljettaja odottamassa lentoasemalla suomalaista hammaspotilasta.
 • Saapuminen Budapestiin Unkariin, ilmainen lentokenttäkuljetus

  Toivomme että lentomatkasi sujui hyvin. Helposti tunnistettava kuljettajamme vastaanottaa sinut lentokentällä ja vie joko varaamaamme hotelliin tai suoraan klinikalle ilmaiseen konsultaatioon, mikäli niin on etukäteen sovittu.

 • Maksuton konsultaatio, hintatarjous ja hoitosuunnitelma

  Maksuttoman konsultaation jälkeen klinikan hammaslääkäri kertoo sinulle hoitovaihtoehdoista ja lopullinen tarkka hoitosuunnitelma tehdään toivomustesi mukaisesti.

Hammaslääkäri esittää erilaisia hoitoratkaisuja
Hammaskirurgi aloittaa hammasimplanttileikkauksta paikallispuudutuksella.
 • Hoito

  Hoito aloitetaan yleensä heti konsultaation jälkeen, kun hoitosuunnitelma on hyväksytty, ellei muuta ole sovittu. Yhden hammasimplantin asentamiseen menee 30–60 minuuttia. Implantoinnin jälkeen järjestämme sinulle kyydin takaisin hotelliin. Ennen kotiinpaluuta, yleensä 1-2 päivää leikkauksen jälkeen, sinun on suoritettava kontrollikäynti klinikalla, jolloin otetaan myös 3D-ct -tietokonetomografiakuva implantoinnin onnistumisen varmistamiseksi.

 • Kotiinpaluu, ilmainen kuljetus takaisin lentokentälle

  Kuljettajamme vie sinut sovittuna ajankohtana suoraan klinikalta tai hotellista lentokentälle.

Pariskunta palaa Suomeen implanttileikkauksen jälkeen
Hammaslääkäri soittaa puhelua, seuraa potilaan tilannetta implanttileikkauksen jälkeen.
 • Potilaan tilan seuranta, jatkohoidon suunnittelu

  Paranemisjakso kestää 3–6 kuukautta. Jakson aikana tulee kiinnittää erityistä huomiota suuhygieniaan ja seurata lääkärin ohjeita.

Muista, että myös Unkarista voit aina soittaa suomenkieliseen, Budapestin paikallistuntemuksen omaavaan asiakaspalveluumme. Jos vaikka eksyt kaupungissa, tarvitset neuvoa tai tulkkausta, me autamme sinua.

  Haluaisin tietää lisää hammashoidosta Budapestissa

  Emme koskaan luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille

  Rekisteriseloste