Hammasimplantti


Paras ja kestävin ratkaisu puuttuvien hampaiden korvaamiseksi on hammasimplantti.

Hammasimplantit ovat erittäin kestäviä, ne näyttävät ja tuntuvat aidolta hampailta ja säilyttävät kasvojen luonnolliset piirteet. Pureskelu on helpompaa, voit nauttia lempiruuistasi ja elämänlaatusi paranee. Hammasimplantit sopivat sekä nuoremmille että ikäihmisille.

  • Biomateriaalista valmistetut hammasimplantit asennetaan kirurgisessa operaatiossa leukaluuhun. Leukaluuhun istutettu titaaniruuvi antaa erittäin tukevan perustan erilaisille proteettisille ratkaisuille. Hammasimplantti voi kestää oikeanlaisella suuhygienialla koko eliniän. Oikeanlaisella suuhygienialla hoidettu hammasimplantti on elinikäinen.
  • Lähes puhtaasta titaanista valmistettu keinojuuri ei aiheuta minkäänlaisia allergisia reaktioita. Puolesta tunnista tuntiin kestävä toimenpide tehdään steriilisti paikallispuudutuksessa. Hammashoitopelosta kärsiville toimenpide voidaan tehdä kivuttomasti kevytnukutuksessa.

Kenelle hammasimplanttia suositellaan?

heille, jotka eivät halua hiotuttaa terveitä hampaitaan kruunujen laittamisen vuoksi (kun vain yksi hammas puuttuu)

heille, jotka eivät halua irtoproteesia (täyteen hampaattomuuteen ratkaisuna kiinteä proteesi tai implanttisilta)

heille, jotka pystyvät huolehtimaan suuhygieniastaan moitteettomasti.

Mikä voi estää hammasimplantin asentamisen?

jos leukaluuta ei ole riittävästi (optimaalitapauksessa voidaan lisätä keinoluuta tai tehdä luunsiirre)

tietyt sairaudet (diabetes, kehon puolustuskykyä heikentävät sairaudet)

vakava purentavika

huono suuhygienia, tupakointi, liiallinen alkoholinkäyttö, huumeiden käyttö

Miten implanttihoito tapahtuu?

Toimenpidettä edeltää perusteellinen suun ja terveydentilan tutkimus. Klinikkamme 3D-ct kuvauslaitteen avulla otetaan tarkka kolmiulotteinen kuva leukaluusta, mikä helpottaa arviointia leukaluun riittävyydestä implantin asentamiselle. Tämä tekee implanttihoidosta entistäkin turvallisempaa.

Implanttileikkaus tehdään steriilissä ympäristössä ja toimenpide on kivuton. Leikkaukseen voi toki liittyä epämiellyttäviä tuntemuksia, kuten mihin tahansa kirurgiseen toimenpiteeseen.

Hyvin koulutetun hoitoryhmämme ja ajanmukaisen laitteistomme ansiosta implantin asentaminen on nopea ja turvallinen toimenpide. Implanttileikkauksen jälkeen klinikallamme Budapestissa otetaan 3D-ct-kontrollikuva, jolla varmistetaan implantoinnin onnistuminen. Potilas pääsee tällä laatutakuulla kotiin ja saa mukaansa tarvittavan antibioottikuurin sekä särkylääkkeet.

3-6 kuukauden paranemisjakson jälkeen voidaan implantin päälle asentaa uusi hammas.

Kuinka turvallinen hammasimplantti on?

Kehittyneen tekniikan ja korkealaatuisten materiaalien ansiosta implantoinnin onnistumisprosentti on tilastollisesti 96–98 %, klinikallamme Budapestissa lähes 100 %. Harvoin esiintyviä ongelmia voidaan ennaltaehkäistä säännöllisillä lääkärintarkastuksilla ja lääkärin ohjeiden mukaisella suun hoidolla.

Hammasimplantti valmistetaan myrkyttömästä ja kudosystävällisestä biomateriaalista, joka kiinnittyy luuhun, eikä aiheuta minkäänlaisia allergisia reaktioita. Budapestin klinikallamme käytämme titaanista valmistettuja ja titaanioksidilla pinnoitettuja hammasimplantteja, jotka nopeuttavat luutumista entisestään.

Mitä proteettisia ratkaisuja implantin päälle voidaan asentaa?

Kruunu, silta tai kokosilta

Mitä ovat kruunu, silta ja kokosilta?

Hammaskruunu on implantin päälle asennettu yksittäinen hammas.

Hammassilta koostuu kahdesta tai useammasta kruunusta ja välihampaasta / -hampaista, jotka asennetaan kahden tai useamman implantin varaan.

Kokosilta korvaa koko hammasrivistön.

Hammasimplantilla tuettu kiinteä hammasproteesi

Kiinteä hammasproteesi

Mikä on kiinteä hammasproteesi?

Jatkuvasti kehittyvä hammasteknologia mahdollistaa irtoproteesin kiinnittämisen hammasimplanttiin. Sen ansiosta proteesi pysyy tukevasti paikoillaan, ei lonksu, eikä aiheuta ikäviä painaumia ikeniin. Proteesi on kuitenkin irrotettavissa tietyllä liikkeellä puhdistusta varten. Vaikka joillain hammaspotilailla saattaa olla leukaluuta vähän, etuhampaiden kohdalta löytyy yleensä aina tarpeeksi luuta kahden tai neljän implantin asentamiseen, jotka pitävät proteesin paikallaan. Muotoilunsa ansiosta kiinteä proteesi on ulkonäöltään esteettisempi kuin irtoproteesi.

Mitä hammasimplantteja klinikallamme Budapestissa käytetään?

SGS Dental logo

Sveitsiläinen tarkkuus ja laatu. Yksi maailman parhaimmista implanttijärjestelmistä, jossa yhdistyvät oma tuotekehitys ja huipputeknologia. SGS tarjoaa hammasimplantteja hintatietoisille, laadusta tinkimättä. Valmistaja myöntää hammasimplantilleen elinikäisen takuun.

Nobel Biocare logo

Avaruusteknologia hammashoidossa. Ruotsalaisen implanttivalmistajan markkinajohtajalla on tehokkain osseointegraatiota (implantin kiinnittymistä luuhun) edistävä ratkaisu. Implanteilla on elinikäinen takuu.

    Haluaisin tietää lisää hammashoidosta Budapestissa

    Emme koskaan luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille

    Rekisteriseloste