Takuu


Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme hyvät takuuehdot, sillä klinikallamme työskentelee kokeneita hammaslääkäreitä ja käytämme huippulaadukkaita materiaaleja, sekä korkealaatuisia hammasteknisiä laitteita.

Takuuajat

SGS Hammasimplantit5 vuotta materiaalitakuu
NobelBiocare Hammasimplantitelinikäinen materiaalitakuu
Kaikki hammaskruunut ja irrotettavat osaproteesit3 vuotta
Metallirunkoiset kokoproteesit ja esteettiset lasi ionomeeri täytteet2 vuotta
Muoviset kokoproteesit1 vuosi

Takuu heikkenee tai raukeaa:

Mikäli potilas ei käy takuuaikana rutiinitarkistuksessa CompletDentissä vähintään kerran vuodessa tai CompletDentin hammaslääkärin erikseen määrääminä aikoina. Vaihtoehtoisesti potilas voi käydä vastaanotolla Suomessa, jolloin tutkimuksen tulokset on säilytettävää.

 

Suuhygienian laiminlyöminen.

 

Hammaslääkärin ohjeiden noudattamatta jättäminen.

 

Mikäli osa- tai kokoproteeseja ei käytetä ja/tai huolleta asianmukaisesti.

Hammasproteesin valmistamisen jälkeen on asiakkaan läsnäolo välttämätöntä ainakin yhden päivän ajan proteesin sovittamisen vuoksi. Muussa tapauksessa takuu raukeaa.

Hoitojakson kestäessä pidempään, voimme tehdä hienosäätöjä maksutta. Takuu ei kata CompletDentin ulkopuolella tehtyjä säätöjä tai korjauksia, eikä CompletDent korvaa niistä aiheutuneita kustannuksia. Vuositarkistuksen laiminlyönnistä seuraa takuun raukeaminen.

 

Normaalista ienkudoksen tai hammasluun vähenemisestä aiheutuvat muutokset.

 

Mikäli proteesi rikkoutuu esimerkiksi pudotettaessa.

 

Äkillisestä painonmuutoksesta aiheutuvat seuraukset.

 

Mikäli potilas lopettaa hoidon ennen CompletDentin suosittaman hoitojakson päättymistä (esimerkiksi lähtemällä ennen viimeistelykorjausta).

 

Hampaiden kuntoon heikentävästi vaikuttavat sairaudet tai niiden hoidosta aiheutuneet muutokset (esimerkiksi diabetes, epilepsia, osteoporoosi, röntgensäteilyn seuraukset ja kemoterapia).

 

Mikäli hammaslääkäri Suomessa on tehnyt korjauksia tai muita hoidollisia toimenpiteitä, minkä jälkeen potilas palaa CompletDentiin.

 

Mikäli potilas ei ilmoita ilmenevistä ongelmistaan seitsemän päivän sisällä sähköpostitse tai puhelimitse Implanttimatkoille.